Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem érzem azt a férjemmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem azt a férjemmel, mint ezelőtt?!!

Figyelt kérdés

nemsokára a 4. évfordulónkat ünnepeljük a férjemmel. már nem érzem azt, mint az elején. sosem mertem beszélni erről senkinek... a családunk nagyon erőltette azt, hogy minél hamarabb házasodjunk össze, hogy utána lehetőleg egy évre rá legyen gyermek is. Ez nem csak egy szimpla házasság volt számomra. Együtt nőttünk fel, ő volt az első nagy szerelmem.

úgy érzem, hogy teljesen eltávolodtunk egymástól. Nincs szex, ha van, akkor is csak "muszájból".

Mondhatni, hogy aranyéletem volt mellette. Mindent megkaptam tőle, ő mindig így fejezte ki a szeretetét.

viszont most már tényleg rátérek a lényegre.

nem érzek iránta már semmit. Kb fél éve tarthat ez az egész. Már a puszta jelenléte is idegesít engem.

ez nem normális. elfojtottam magamban ezt az érzést, valószínűleg a családi nyomás hatására. viszont most kiírom magamból, és segítséget kérek.

nem is szeretném rendbehozni már ezt a kapcsolatot, esélyt sem szeretnék neki adni. borzalmasan érzem magam. már nem szeretem őt. semmilyen tekintetben sem. görcsöl a gyomrom, mikor meglátom, hogy hazaért, már a puszta gondolatától is. egyre gyakoribb a verbális bántalmazás, közben észre sem veszi, hogy mennyire rosszulesik ez nekem. senki sem vesz észre semmit, annyira azt akarom, hogy valaki kiszabadítson ebből a toxikus kapcsolatból, mert egyedül megfojtottnak érzem magam.

2021. aug. 2. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszéled meg ezt vele?
2021. aug. 2. 10:07
 2/16 A kérdező kommentje:
rettegek tőle, azért.
2021. aug. 2. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

nehéz ügy nagyon ez...:(

meg kellene próbálni ezt tényleg rendezni.

legutolsó út legyen az elválás.

2021. aug. 2. 10:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz már tőle semmit, akkor pedig szépen el kell válni.
2021. aug. 2. 10:11
 5/16 A kérdező kommentje:
nem merem neki előhozni a válást sem. az anyámmal nem is próbálom megbeszélni ezt, hiszen tudom, hogy mi lenne a válasza, tudom a beszélgetés kimenetelét.
2021. aug. 2. 10:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Komoly prblémára utalhat hogy rettegsz tőle,de ezt valahogy neked kell elrendezni,vagy elválni tőle… Az hogy valaki kiszabadít onnan lehet nem a leg kellemesebb dolgokat vonná maga után….
2021. aug. 2. 10:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Figyeltem, de nem találtam olyat amire válaszolni lehet. Nagy gáz van azt látom, de rossz helyre jöttél. Vagy válóperes ügyvéd kell neked, vagy pszichiáter, vagy mindkettő. Itt max ajánlatokat kapsz éhező lúzerektől, hogy "Ha nem szereted, dugj velem..." Vagy talán ezért jöttél?? Ha jó csaj vagy én is felpróbállak, nem arról van szó. De igazából először tedd helyre magadban a dolgokat, aztán mérlegelj! Gondold át a jövőd! Pl képzeld el milyen életet szeretnél tíz év múlva! Nem azt, hogy ha minden így marad akkor mi lesz tíz év múlva!! Hanem azt amilyen életet akarsz! És aztán tervezd meg mit kell tenned, hogy megvalósítsd! Nehéz ügy lesz biztosan, de csak akarat kérdése!
2021. aug. 2. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

"Mondhatni, hogy aranyéletem volt mellette. Mindent megkaptam tőle, ő mindig így fejezte ki a szeretetét."

Ti nők nem érdemeltek meg semmit.

2021. aug. 2. 10:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyerek, szóval válj el nyugodtan. A családot meg sz..ard le.
2021. aug. 2. 10:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

egy eleted van, ugy eld ahogy te szeretned. ne ugy ahogy anyad szeretne. senkinek sem kell megfelelned, csakis sajat magadnak.

es visszaterve az elejere, siman talalhatsz valakit aki mellett szinten arany eleted lesz, de viszont szeretni es tisztelni fogod ot es viszont.

sok sikert, batorsag, es hajra!

2021. aug. 2. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!