Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhat veszekedés után mindig orálissal kombinált szexet?
Nem kis veszekedéseink vannak.
Mindig a levegőben lebeg a részéről hogy vége.
Nagynehezen kibékülünk, eltelnek a napok, találkozunk.(nem élünk együtt)
Es ilyenek után (még nem figyeltem meg ugyan konkrétan, csak úgy kezd feltűnni),hogy a szex mellett hangsúlyt helyez az orálisra. Neki. (En alapvetoen nem szeretem es hál ég ritka/megesik csak, amikor nekem csinálja)
Nekem olyan fura hogy balhék után mikor kb végigsirok 2 napot, ő azzal jon h "térdeljek"
Vagy nem kéne ilyenen agyalnom?
Akik úgy érzik nekik azért nincs nőjük mert a nőknek a bunko alfahím kell aki mellett szenvednek. Hogy ez kell a nőknek.
Annyira el vannak tévedve hogy hihetetlen.
Miből gondolod te ürítőedény, hogy nincs nőm?
Miből gondolod, hogy én nem pont a bunkó alfahím vagyok?
Tudod mit? tökmindegy, úgyis azt fogod hinni amit hinni akarsz, és úgyis te annyira tudod hogy kinek milyen az élete. :)
9# komment teszi egyertelmuve.
Amugymeg ha uritoedeny lennék már elsore ki lettem volna dobva. Mellesleg.
Altalaban azok szidják a nőket akiknek nem jut
Es te azert erősen is szidod a nőket ahogy veszem eszre.
Szal a 13# komment is alatamasztja a 9-et
pont erről beszélek, az egyszerű kis fejeddel te elképzelsz valamit, akkor az csak úgy lehet. és ebben nem zavar sem a meggyőzés, sem a tények, vagy a valóság. :)
Te szerinted az ég az zöld, akkor hiába tesznek le eléd spektrométeres elemzést papíron ami szerint kék. az szerinted továbbra is zöld lesz és azt fogod mantrázni.
Drágaság.
Ha itt a gyk n vki azt mondja szakitsak mert ez nem normalis meg en vagyok a hulye ha nekem ez kell stb meg vedd eszre h uritoedeny vagy etc.
Szoval ugy a gyk szava az aminek szamitania kene?
Oralis szex volt a tema. Nem az erdekelt volna hogy a gyk szerint belém csak uritenek e avagy nem. De atment ebbe a dolog. Ergo aki negativat feltetelez az magabol indul ki eleve. Mert belolem nem tud mert nem ismer.
Szoval a gy k mondhatja hogy zold az ég..erted. meg azt is, h kék.
Attol még gyk. Kivulállok bele se latnak sokmindenbe etc.
Én nem írtam hogy szakíts, én azt írtam hogy nem kell tenned semmit mert jó neked ebben. ha annyira rossz lenne már léptél volna, de nem tetted, tehát a helyzet számodra megfelelő.
Ja értem, tehát te feltételezhetsz élből negatívat, és az biztosan úgy van, de téged senki sem ismer ergo biztos nem igaz bármit is mondanak. Aham.
Innentől kezdve biztos jól szophatsz, mert ezzel a mentalitással biztos nem az eszed miatt tart a palid. :D :D
18:D
Nem felteteleztem negativat,csak ugy kezdett derengeni vmi ködösen. Hogy kicsit erdekes hogy siras utan sz.pni "kell".
De megoldva. Sz.pas van.meg egyéb. P.nci nincs.
Dominaljon akkor ha már azt akar. De akkor teljesen. Azaz engem nem kap meg viszont csak a készségemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!