Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó feszültség oldására a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó feszültség oldására a veszekedés utáni együttlét?

Figyelt kérdés

Tegnap volt benne részem, viszont úgy érzem, ennek lehetnek lelkileg kártékony hatásai...leakartam valamit zárni, de másképp sült el. 🙄

Épp elmondtam neki, hogy legjobb, ha szüneteltetjük a kapcsolatunkat, ugyanis egy másik, távolabbra eső megyébe fogok költözni a tanulmányaim miatt, amit nem adhatok fel a rugalmatlansága miatt...

Végül oda terelődött az egész, hogy kimondtam, mit nem kedvelek benne...amivel foglalkozik, egyenesen megvetem..16 évvel idősebb nálam, de ezt nem részletezném jelen esetben...erre elvigyorodott és ilyen indulattal teli mozdulattal félre rántotta a felsőmet és a melleimbe temette az arcát és vadul csókolgatni kezdett majd megkérdezte, hogy ha ennyire nem szeretem, miért vagyok itt...erre én kibillentettem az egyensúlyából úgy, hogy belöktem a lábhajlatát és a földre esett...nem lett baja senkinek sem...az alsóneműn kívül nem volt rajtunk semmi..reggeli beszélgetésnek indult volna..én meg valamiért fölé térdeltem...azt mondtam neki dühödten, hogy nem tudom kiverni a fejemből, akár mennyire igyekszem...neki láthatólag tetszett az egész helyzet és incselkedni kezdett..azt mondta, hogy nem a fejemben szeretne lenni és elkezdett felfelé pumpálni..most hogy mondjam 🤣..lovagló szex lett belőle.

Nem tudom...mi lett volna a helyes

2021. júl. 23. 21:22
 1/6 Lazy Lover ***** válasza:
71%
Igen ki békülös sex a legjobb 😆
2021. júl. 23. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Mivel foglalkozik?

Nagyon ügyes vagy egyébként, gratulálunk.

2021. júl. 23. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem jó, mert akit ez izgat, az folyamatosan keresni fogja a veszekedésre az alkalmat. Engem soha nem vonzott ez... 27/F
2021. júl. 23. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
És Gizi így választotta a vénebb farkat a Szegedi Egyetem helyett......
2021. júl. 23. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Hát a veszekedést egy jó, szenvedélyes dugással lezárni és utána békülni még mindig jobb mint tányért dobálni és "nemszólokhozzádháromnapig" 😅
2021. júl. 23. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A békülős szexnek akkor van létjogosultsága, ha először megoldjátok a problémát, és utána szexeltek. Ilyen formában semmi baj nincs vele.

Ha a szex csak elterelés, de tényleges megoldás nem születik, akkor az már rövid távon is káros lesz a kapcsolatra, mert az egyikőtökben lezáratlan problémaként marad meg a dolog.

2021. júl. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!