Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhat veszekedés után mindig orálissal kombinált szexet?
Nem kis veszekedéseink vannak.
Mindig a levegőben lebeg a részéről hogy vége.
Nagynehezen kibékülünk, eltelnek a napok, találkozunk.(nem élünk együtt)
Es ilyenek után (még nem figyeltem meg ugyan konkrétan, csak úgy kezd feltűnni),hogy a szex mellett hangsúlyt helyez az orálisra. Neki. (En alapvetoen nem szeretem es hál ég ritka/megesik csak, amikor nekem csinálja)
Nekem olyan fura hogy balhék után mikor kb végigsirok 2 napot, ő azzal jon h "térdeljek"
Vagy nem kéne ilyenen agyalnom?
Akkor jól érzem.
Ez mellett semmi udvarlas kedvesség, nem érzek örömöt se felőle, hogy kibékültünk, de valamiért keruli az ujabb balhet, valszeg hogy legyen szex.
És plusz ez is fokoz hogy úgy érzem ez miatt hogy szex elott nincs balhé, de szex után ...nekem annyi megint és így megint több napos veszekedés vár.
Tele vagyok görcsökkel félelemmel retttegéssel.
Nem merek a saját párommal lefeküdni.
ha ilyen xar minden minek vagytok együtt? ha szexről szól a dolog és utána megint vita, akkor mi értelme?
hány évesek vagytok?
Simán megdugja a szádat és a torkodba élvez. Vagy ha eddig nem tette most már az jón figyeld meg. Egyébként meg szarul érzed magad tőle... Ez a recept szerinted egy jól működő kapcsolatra utal?
Nos?
44F
Pont ezért is fura nekem ez az egész.
Ő is egy érett férfi. Okos intelligens, tudja mit mikor miért tesz.
Én meg nem tudom mit csináljak, hogyan lássak át rajta.
Semmit. Neked így jó... Normális kapcsolat neked uncsi lenne.
Egy normális pasi az neked nem a komfortzónád.
Az incelek ne itt éljék már ki magukat. Ez a bezzeg ők nem kellenek hanem az ilyenek -elvek. Ismerem.
Az incelek annyit se tudnak mint az ilyenek. Ez itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!