Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így normális párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Barátom bevallotta, hogy van egy fétise, mégpedig a 70 év köruli asszonyok. Ezek izgatják szexualisan.
Mutatott pár fotót akikkel kavart, hát mind fehérhajú öregnénik. A gond az, hogy ezek a szomszédai is, és szokott toluk kölcsönkérni is. Tehat keveri a kellemeset a hasznossal.
A mi szexualis életünk rendben van, de ezek után nyugtom nincs
2021. júl. 31. 06:30
1/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem tudom hogy én mennyire izgatom, ki izgatja jobban
2021. júl. 31. 06:31
3/6 terminator9000 válasza:
Mekkora tax má, magára iratná a házát meg mindent cserébe csak átjár xD
4/6 anonim válasza:
Nekem is van egy ritka fétisem, ami elég szokatlan, de nem zavart bele sosem az eddigi kapcsolataimba. Ami nekem is kicsit meglepő, de én máshogy látom az egészet, mint kívülállók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!