Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a szex mennyiség, illetve mi tévő legyek a lenti helyzetben?
Sziasztok!
Én 25F barátnőm 24F, kb 2 éve vagyunk együtt és 1,5 éve élünk együtt. Mindketten szellemi munkát végzünk. Nem csaljuk egymást se fizikailag se érzelmileg. Szexen kívül minden rendben.
Kb az első 9-10 hónap tökéletes volt majdnem minden nap szex többször is. Aztán szépen egyre kevesebb ahogy lenni kell heti 3-5 alkalom, ezzel se lenne semmi baj hiszen egy kapcsolat velejárója.
Egyszer csak kb 1 év után szinte alig van szex, 2-4 hetente egy alkalommal max. Számomra ez kevés. Egyik kérdésem az lenne, hogy ez valóban az? Többi kapcsolatból kiindulva igen.
Másik nagy probléma, hogy egyszerűen barátnőm nem hajlandó erről beszélni. Nagyon sokszoros próbáltam már vele, abszolút nem érdekli ez a helyzet, számára minden rendben. Én mondtam neki nekem ez nem okés de ignoralja.
Másik probléma, ha szex is van köztünk nagyon rossz minőségben, alig nedvesedik (15-25 perc előjáték után se). Tudom, hogyan kell egy nőt felizgatni, de rá semmi nem hat. Fogamzásgátlót nem szed. Sikositot nem akar használni. Nincs hüvely szarzasgai gondja, csak simán nem izgul fel, se testileg se mentálisan, bármit teszek. Egy romantikus vacsora nap után se jön izgalomba, egyszerűen azt mondja nem kívánja magát a szexet sehogy se. Természetesen orgazmusa sincs, nem színlel semmit, mert még egy nyogest se ad ki.
Régen minden rendben volt, többször is el tudott menni, borzasztó nedves volt, könnyű volt izgalomba hozni, akarta magától is a szexet, naponta akár. Most a 2-4 hetente egy is csoda. Beszélni nem akar róla, nem érdekli már a szex. Nem csak meg, 1000% biztos vagyok.
Tanácsokat tippeket fogadnék.
Megcsalni nem fogom. De nem tudom mennyit bírók még hogy nem vegyem fontolóra a szakítást sajnos.
Ijj teso sajnalom
Az en baratnommel is ugyanez van.. Kicsit megijesztenek engem ezek a megcsalos valaszok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!