Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban mennyire "normális" hogy a lány nem kívánja a szexualitást különlét alatt?
Figyelt kérdés
Arra hivatkozva hogy nem szeret maszturbálni mert az nem olyan mint az igazi élmény. Már csaka zért is érdekelne mert korábban ovlastam olyat hogy sokaknál a szex úgy működik hogy be kell járatni,hosszasabb kihagyás után kevésbé kívánósak. Távkapcsolatosak,mik a tapasztalataitok?
Kort és távolságot írjatok ha lehet.
2021. jún. 18. 22:04
1/4 anonim válasza:
Előfordulhat, de nem jellemző. Pláne ha valakinek gátlásai vannak a maszturbációval kapcsolatban. S igen vissza kell rázódni, de ez inkább érzetek, ráhangolódás szintén igaz, a nuni nem nő össze, a nemi szervek x év kihagyás után is ugyanúgy képesek az aktusra.
2/4 anonim válasza:
Nos én 5 éve vagyok távkapcsolatban bár szerencsére csak Erdélyben lakik. Nekem ez olyan h alapból napi szinten kívánom a szexet. Heti 3x kb emiatt maszturbálok is rendesen. Ebből heti 1x telefonszexelünk. Mivel eddig csak nyaranta voltunk hutamosabb ideig együtt szerintem nincs nagy gond. A többi szünetben is találkoztunk. Én nem tapasztaltam ilyet h bele kell rázódni. Inkább akkor volt gond mikor ő vissza ment az egyetemre én meg hozzá szoktam a mindennapos szexhez. Bár szerencsére júliusban nekem ez megoldódik mert pestre költözik ő is.
3/4 anonim válasza:
Három éve távkapcsolatban...
Kívánom a szexet, vágyom Rá, ő is rám, minden nap. Nem múlik el!
4/4 anonim válasza:
Kívánják és megoldják mással. Saját tapasztalat. F 42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!