Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen pasi? Alvás közben megdug?
Figyelt kérdés
Más másodjára ébredek arra, hogy ezt csinálja. Első eset után is ki voltam akadva, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni?2021. júl. 29. 10:42
31/36 anonim válasza:
Mit afektálsz?Jó dugni és kesz.
Erőszak?Ugyanmár!
32/36 anonim válasza:
Ha szeretnéd besikosítóznád a popsidat alvás előtt.
34/36 anonim válasza:
Ez erőszak, egyetértek a kérdezővel. Kérdező, mi lett azóta?
Hagyd ott a pasit, nekem is volt hasonló tapasztalatom. Kevés pasi van aki érti hogy mi a különbség e között és a normál ébrenleti szex között. Egy ilyen után teljesen átalakul a kapcsolat és a legtöbbször rossz iranyba.
35/36 anonim válasza:
Ha megmondtad neki, h nem,és azután is csinalja akkor ez erőszak. De valszeg ö erje gerjed is... Különben nem csinálná. Kérdés, h védekeztek e? Szedsz e bogyót vgy húzz e gumit? Persze semmi se véd 100%,de vmir azert csak. Én megertem, h hulla vgyk, es nem vgy alig kelsz fel. Nalam is van olyan szitu, h kb az ég dörgésre se kelek fel, csak mondjak mekkora vihar vlf. Kb a hazat is felrobbanthatnak, akkor is aludnék. Ugyh lehet en is igy jarnek mint te. Tedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!