Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen pasi? Alvás közben megdug?
Nálunk ez félálomban szokott lenni. Van, hogy hajnali 2-3 fele arra kelek, hogy simogat, izgat lejjebb is, csókolgat. De annyira azert képben szoktam lenni, hogy közelebb bújjak, odatoljam a fenekem vagy épp hogy szét tudja szedni a lábam. :D Nem alszom, csak egyszerűen nem vagyok tudatomnál. Reggelente ez olyan, mintha csak álmodtam volna.
Nem azért csinálja, mert önző vagy ilyesmi. Elődordul, hogy este valamelyikünk bealszik és nincs se összebújás, se ölelés, semmi. Tudom, hogy nem felejtett el és foglalkozni akar velem.
Egyszer kérdezte, hogy zavar-e az ilyesmi és nyilván nemleges választ kapott. Nem csak megdug és otthagy, hanem szeretget mellette. Ha nem tetszik beszéljétek meg vagy szakítsatok rá időt egy korábbi időpontban.
Kérdező, attól hogy alszol, nem feltétlenül igaz, hogy nem is izgulsz fel... Álmodban is lehet orgazmusod anélkül, hogy bárki hozzád érne. Ahogy egy álomtól is benedvesedhetsz minden külső fizikai behatás nélkül.
Ha a párod meg érzi, hogy nem vagy nedves és mégis csinálja, akkor f...kalap. Ezen nem nagyon lehet mit szépíteni. Kidobod, keresel mást, probléma megoldva.
#26 de neki izgalmas. Most képzeld el, ha mondjuk álmában leszopnád, neked ez nem izgalmas?
De persze te dolgod.
Az meg egy más ügy, ha úgy csinálja, hogy reggelre neked fáj.
Álomban, félálomban is benedvesedsz, ha dugnak, ha szerinted nem, akkor innentől gyanús az egész történet...
Az ilyet ki kell dobni.
Nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!