Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen pasi? Alvás közben megdug?
Akkor miért nem rúgod ki a g**ibe?
Elmondtad már neki hogy ezt többet ne csinálja de nem érti meg
Jajj de szeretnék én egyszer arra kelni, hogy már bennem van párom farka.
De egyszerűen képtelenség.
Először is, azért izgatnia kell ahhoz, hogy be tudjon jutni-erre tuti felébredek
Másrészt, ha véletlen be is jutna izgatás nélkül, akkor is hozzám kell férnie valahogy. És nem igen alszok olyan pózban, hogy nekifutásból be tudja rakni, mindenféle igazgatásom nélkül.és erre szintén felébrednék
Oldalról annyira pucsítva feküdni?? Így is helyezkednie kell, hogy hozzám férjen-erre megintcsak felébrednék
Kérlek kérdezd meg párod hogy csinálja, alkalmaztatom férjemmel :D
nálunk az egyetlen ilyen amikor ez megtörtént, amikor még rózsaszín köd volt és szinte az egész napot végigdugtuk. Ekkor volt, hogy folyton szexbe és szex után bealudtunk és folyton meztelenül feküdtünk egymáson és én is volt, hogy kezdeményeztem páromnál és a legtöbbször felkelt és nyomtuk, de volt olyan, hogy teljesen végignyomtam rajta mindent és végigaludta. Gondolom annyira természetes volt már számára a szex, hogy nem izgatta magát
Ma már azért felkelne tuti, mert nem szexelünk napi 8szor
Egy önző pöcs a pasid aki csak egy pinát làt benned.
Leszarja hogy fáradt vagy és pihenni szeretnél .... mert neki ez jár ...
Biztos hogy a normál szexben sem érdekli hogy neked mi a jó, mit szeretnèl ...
Ismerem ezt a fajtát. Nálam egy esélye lenne, ha nem ert a szóból akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!