Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire taszító - egy véletlenszerű - esetleges női szellentés?
Kedves 1-es válaszoló! :)
Ennek őszintén örülök. Én nem szeretem visszatartani ezt a biológiai szükségletet - márpedig ez önfeledt, eufórikus érzések közepette nagyon gyakran előfordulhat.
Egy férfiismerősöm egyszer csak "rátapintott" ösztönösen, hogy miért vágok olyan keserves grimaszokat előtte (nem szerettem volna szellenteni a közelében, nehogy elmenjen a kedve Tőlem.)
Azt mondta, hogy Őt nem zavarja, max. "röhög" egy jót rajta. Elkezdtek felkorbácsolódni a vágyaim ettől, de igyekeztem leplezni előtte (túl sok volt a konfliktus mindenféle dolog miatt, így már kevésbé vonzott.)
szeretem, ha a csaj elengedi magát, de azért nem alpári módon
szex közben sem zavar ez a dolog
te erre izglsz vagy mi?
"Őt nem zavarja, max. "röhög" egy jót rajta. Elkezdtek felkorbácsolódni a vágyaim ettől"
Borzasztoan zavar, sokszor felhozom emiatt a szakitas temat.
Kiveve ha a szamba fingik, mert ezt mar kapcsolat elott tisztaztuk, hogy minden fing ami az o testebol jon ki, az a szamba megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!