Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytonos keresgélésben vagy a véletlenszerű ismerkedésben hisztek?
Figyelt kérdés
Első alatt azt értem, hogy valaki csak az ismerkedésre fókuszál görcsösösen, hátha majd valakivel összejön a dolog. Szóval erőltetett, folyamatos a párkeresés.
Második opció alatt azt értem, hogy egy váratlan véletlen következtében megismerkedik valaki egy emberrel és kialakul köztük idővel egy párkapcsolat.
2018. okt. 15. 17:19
2/7 anonim válasza:
De azt hozzátenném, nem szabad görcsösen akarni, abból szerintem nem sül ki semmi jó.
#1 voltam
4/7 anonim válasza:
Majd eljön, minek görcsöljek rá, fiatal vagyok még.
5/7 anonim válasza:
Véletlenszerű, nem szeretnék görcsös lenni, tuti nem jönne össze
19/bi
6/7 anonim válasza:
Inkább a véletlenben hiszek, hogy egyszer csak belefutok valakibe, akivel kölcsönös a vonzalom. Ha nyitott vagyok, akkor egyszer úgyis meg fog ez történni :)
7/7 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedem tudatosan is, de tény a váratlan megismerkedés az mesebelibb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!