Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek rossz, mondhatni egy nulla a párja az ágyban! Miben nyilvánul ez meg?
Ennyi gyökeret!
Akkor leírom én is.
Fekszik mint egy köteg rőzse.Kicsi a melle,tág a pi.ája.Nem élvez el ,20 perc után sem,felugrik az ágyból és rohan a mosdóba.A szex számara egy munka,egy teljesítendő napi feladat.
Fekszik mint egy zsák krumpli, nem kezdeményez, mindig ő van alul és nem mozog (amivel nem is lenne probléma, de a kezeit használhatja), nincsenek ötletei, nem odaadó (miközben én azt nézem, hogy neki mi a jó), inkább kényszernek/ kötelességnek éli meg az együttléteket nem pedig élvezi, Nem látom a szemében, hogy kíván vagy, hogy szexinek találna. (Egyébként jól nézek ki.)
Kb ennyi ami eszembe jut.
A testi hiányosságokat nem szabad felróni, mert arról nem tehet az illető.
Volt már dolgom olyan lánnyal akinek nem volt valami jó alakja, lógtak a mellei, tág volt, de olyan szexuális kisugárzása és huncut megjegyzései voltak (talán ezért is mentem bele), hogy nagyon jó volt vele a szex. Kezdeményezett, kreatív volt, nem csak én dolgoztam, tehát összességében jó volt, és messze túlszárnyalta azt a csajt aki topmodell volt de az ágyban egy nulla. Szóval nem a testi adottságok a mérvadók.
25/F
25ös
Egy párkapcsolatban vannak ezerszer fontosabb dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!