Mit tegyek, ha a kamasz gyerekem rossz társaságba keveredett? Mit mondhatnék neki, hogy észhez térjen?
Most ment át gimibe, megismerkedett 4-5 lánnyal.
A rossz baráti társaságot nem úgy értem, hogy cigiznek, drogoznak.
Hanem mindig kipécézik a leggyengébb láncszemet, azt piszkálják és azon röhögnek. Ha az nincs ott, akkor a második leggyengébb láncszemet, aki az én gyerekem, mert mimóza, nyámnyila.
Amikor a leggyengébb láncszem ott van, ő is beleáll, ugyanúgy gúnyt űz belőle, magáért nem mer kiállni.
sajnos sok kamasznal eljon az, hogy felelembol inkabb baratkozik a bantalmazokkal. ha tudatositod benne azt hogy ezek a lanyok nem a baratai, es ot ugyan ugy bantjak, amikor nincs mas, akkor talan eszbe kap
egyebkent nagyon nagy onbizalom kell ahhoz, hogy ki merjen lepni az ember egy toxikus tarsasagbol, plane ugy hogy fennall a veszelye hogy megjobban raszallnak emiatt
Voltam bántalmazott (8 éven keresztül). Ha a gyerekem másokon gúnyolódna többszöri szólás ellenére is elég rossz világ köszöntene rá.
És nem érdekelne, hogyha kiborulna ezen, ha ő is szmétkedik mással, ne várjon el normális viselkedést felé.
Mondjuk tanitsd meg hogy alljon ki magaert es vagja szajba mindet?
Ha meg jo neki igy akkor jo neki🤷🏽♀️
Nem ovodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!