Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, csupán a reakciótok érdekel, a többi lent?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ti akik akar ezen a felületen vagy bármely más levelező felületen kaptatok már intim képet, kéretlenül, mik voltak a reakcióitok.? Nem küldök és nem is kérek privátot, csupán érdekel a véleményetek.
Illetve, hogy van olyan is akinek némiképp tetszik akár még izgatólag is hat a dolog?
2021. júl. 28. 10:03
11/13 anonim válasza:
Kaptam már nem egyet. Általában én vagyok a bunkó aki ezeket megalázza h tanuljon belőle.
12/13 anonim válasza:
Szörnyen éreztem magam utána. Felháborodva. Nem tisztelve. Nem izgatott.
13/13 anonim válasza:
Ahogy kapom úgy törlöm.
Egy pasi ékességére 🤣 lettem volna itt kíváncsi, hát az meg nem titkolta? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!