Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, csupán a reakciótok érdekel, a többi lent?
Sziasztok!Ti akik akar ezen a felületen vagy bármely más levelező felületen kaptatok már intim képet, kéretlenül, mik voltak a reakcióitok.? Nem küldök és nem is kérek privátot, csupán érdekel a véleményetek.
Illetve, hogy van olyan is akinek némiképp tetszik akár még izgatólag is hat a dolog?
Nem nyitom meg a linkeket, semmilyet. Boldog házasságban élek, egyedül a férjemére vagyok kíváncsi.
(Egyébként szerintem röhögnék.)
Sosem nyitom meg a küldött képet
Azonnali hatállyal tiltom az illetőt. A kéretlen pöcsmutogatás számomra egyet jelent azzal, hogy az adott pasinak fogalma sincs a nőkről és még ostoba is.
én sok farok képet kaptam már (meg néhány női képet, de ott a legtöbb kamu volt). Az esetek többségében nagyon nem volt gusztusos a kép, nem tudom hogyan büszkék ezek a srácok a képeikre. És most nem a méretről beszélek, de látszólagosan higiénia mentes, ápolatlan, óriási dzsungeles darabok voltak.
A vicces, hogy pasiként írtam, még néha oda is írtam, hogy pasi vagyok és mégis a kiéhezettek odáig már nem jutottak el és küldték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!