Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal de így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal de így?

Figyelt kérdés
Egy hosszabb párkapcsolaton vagyok túl és egy darabig nem is vágyom újabb komoly hosszú távú kapcsolatra, viszont a szexet eléggé igénylem. Van egy férfi akivel csak jóban vagyok, egyetemről ismerjük még egymást.Mindig mondja hogy pasizzak meg kérdezgeti hogy milyen férfiak jönnek be. Látom hogy mindig jól közel szokott jönni hozzám hogy hátha történik csók vagy valami. A bökkenő csak az, hogy neki van csaja. Egyébként eléggé tetszik a srác, mikor oldalról ránéztem váratlanul lekapott, de a nyelvét nem használta. Aztán mondta hogy tuti hogy nem így képzeltem a találkánkat és hogy lentebb szeretnék-e valamit. Hát hárítottam mert tudom hogy foglalt ember viszont nem tudom hogy akkot minek próbálkozott be. Részemről okés lenne 1-2 kör, de neki meg csaja van és én nem akarok beleszólni, de lehet nem minden megy jól köztük ha a csávó más csajokra mozdul rá.

2021. júl. 28. 06:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont egy ilyenre van szükséged: csak jó szex egy olyan pasival aki bejön és nem csinál drámát sosem.

Azt kérdezed, hogy miért tette amit tett? Azért mert akarja és feltette a kérdést, hogy te is akarod-e. Ez teljesen normális, hogy nem rögtön a bugyidba nyúlt szerintem. Akkor sokkal jobban meglepődtél volna.

Tudod a szexnek mindig közös beleegyezésen kell múlnia. ;)

Szóval nem is értem miért kérdezel itt, vágj bele és élvezd. Használd ki, hogy fogod fejét amikor nyal és irányítod, hogy mire van szükséged. Tét nélkül olyan dolgokat is kérhetsz tőle amit kapcsolatban eddig nem mertél.

44F

2021. júl. 28. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:

A pasi részéről ez megcsalás.

Mond meg neki hogy ha akar szexet szakítson, de ha lebuktok akkor neked is szarul fog esni hogy miattad is tört össze másnak a szíve.

2021. júl. 28. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

12: szerintem fogalmad sincs arról, hogy a szex mi. Nem ajándék, hanem élvezet, kölcsönösen. Nem valami misztikus dolog ahogy te képzeled.

A kérdező meg pont leírta, hogy nem akar kapcsolatot.

2021. júl. 28. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Biztos én vagyok defektes, de én nem képzelem magam bele egy csávó csajának a helyzetébe, mert jobbik esetben nem ismerem és nem is érdekel. :D

Ha a csávó félrekacsint, hát az az ő problémája lesz. Ha úgy érzed, hogy el tudsz attól vonatkoztatni, hogy egy random csaj egyszer rosszul fogja majd magát érezni emiatt, akkor lets do it.

Azok kommentelik, hogy erkölcs, meg társai, akik azt hiszik, hogy a "harmadiknak" bármi köze van ahhoz, hogy az ő kicsi élete szerelme elpártolt tőle, mert fujj fujj, köpnivaló k*rva :D

2021. júl. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!