Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal de így?
Pont egy ilyenre van szükséged: csak jó szex egy olyan pasival aki bejön és nem csinál drámát sosem.
Azt kérdezed, hogy miért tette amit tett? Azért mert akarja és feltette a kérdést, hogy te is akarod-e. Ez teljesen normális, hogy nem rögtön a bugyidba nyúlt szerintem. Akkor sokkal jobban meglepődtél volna.
Tudod a szexnek mindig közös beleegyezésen kell múlnia. ;)
Szóval nem is értem miért kérdezel itt, vágj bele és élvezd. Használd ki, hogy fogod fejét amikor nyal és irányítod, hogy mire van szükséged. Tét nélkül olyan dolgokat is kérhetsz tőle amit kapcsolatban eddig nem mertél.
44F
A pasi részéről ez megcsalás.
Mond meg neki hogy ha akar szexet szakítson, de ha lebuktok akkor neked is szarul fog esni hogy miattad is tört össze másnak a szíve.
12: szerintem fogalmad sincs arról, hogy a szex mi. Nem ajándék, hanem élvezet, kölcsönösen. Nem valami misztikus dolog ahogy te képzeled.
A kérdező meg pont leírta, hogy nem akar kapcsolatot.
Biztos én vagyok defektes, de én nem képzelem magam bele egy csávó csajának a helyzetébe, mert jobbik esetben nem ismerem és nem is érdekel. :D
Ha a csávó félrekacsint, hát az az ő problémája lesz. Ha úgy érzed, hogy el tudsz attól vonatkoztatni, hogy egy random csaj egyszer rosszul fogja majd magát érezni emiatt, akkor lets do it.
Azok kommentelik, hogy erkölcs, meg társai, akik azt hiszik, hogy a "harmadiknak" bármi köze van ahhoz, hogy az ő kicsi élete szerelme elpártolt tőle, mert fujj fujj, köpnivaló k*rva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!