Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal de így?
te tudod neked belefér e ez a dolog
nekem volt más feleségével dolgom, DE ott kihűlt házasságról volt szó ahol mind2 félnek volt más és együtt nem nagyon volt már semmi
egy olyan kapcsolatba nem rondítanék bele ahol szép is jó minden, vagy próbálkoznak a felek a javításon
neked kell tudnod mi az ami belefér számodra
Te már eldöntötted mit csinálsz, valójában nem is tettél fel kérdést, csak odatettél egy kérdőjelet (mert másképp nem engedi a rendszer)
Csak két dolog
1 az a szemét aki megcsalja a párját, úgyis megteszi, veled vagy nélküled. Kérdés akarsz-e bármit ilyen féregtől
2 miután minden lyukad jól megbaxta, azért próbából képzeld magad a csaja helyébe.
Kellemeset
ja értem akinek erkölcsi mércéje van az irigy #7es?
nem csak a srác tulok, hogy ezt tette, de a csaj is hogy belemenne. ennyi önértékelése van
#8 Itt legkevésbé látom az erkölcsi mérce jelenlétét! Ha nő a kérdező akkor nyaliznak nekik ha pasi szeretne segítséget akkor nemhogy segítséget nem kap, de még el is mondják mindennek.
A témához hozzászólók nagyrésze irigy magányos pasi, ha le merem írni, hogy van barátnőm, akkor ezek egyből nyomják is a piros X-et.
Kérdezőnek is a saját döntése, hogy belemegy-e ebbe a kalandba vagy sem, én ettől még nem itélem el, mert ahogy a mondás is tartja, az vesse rá az első követ aki nem vétkezett valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!