Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Mit gondoltok erről?
19 éves fiúként gyakran beszélgetek akár 7-8 évvel idősebb lányokkal is. Párszor átfordul a beszélgetés kicsit izgalmasabb témákba, ilyenkor gyakran utalásokat teszünk, ilyesmik. Sőt, az egyik csajjal konkrétan a szexről beszélgettünk, sejtelmes mosolyok és hosszú szemkontaktusok közepette. Viszont az eddigi pár alkalomból még egyszer sem voltam annyira magabiztos, hogy a partneremet felhívjam magamhoz, pedig sokszor gondolkodtam rajta. És itt jön a kérdés...
Lányok, akik a huszas éveitekben jártok, kavarnátok ennyivel fiatalabb fiúval, ha előtte jól elbeszélgettetek?
Vagy csak pont 3 olyan lányt foghattam ki, akik szerettek szexuális utalásokat tenni, ilyesmiről beszélgetni?
19F
Hát ha beszélgetsz velük és nem hívod el magadhoz, ott te vagy a hibás.
Legfeljebb lenne olyan is aki nem menne el, de addig kell próbálkozni amíg nem sikerül.
Én ha már ilyesmiről beszélgetek valakivel, akkor benne lennék. Ha fiatalabb, akkor is.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!