Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kialakítanátok szexuális kapcsolatot egy kb 190cm magas 146kg-os huszonéves férfival? Tipikus grizzly típus.
nem, mert ez mar a brutal elhizott kategoria, ami enegm taszit. volt 190 centi es 100 kilo koruli pasim, na en mar ra is azt mondtam, hogy hatareset, neki is fogynia kellett volna.
ha elekepzelek valakit meg majdnem 50 kiloval nehezebben.. NEM.
Szeretem ha van mit fogni! 180cm/130kg-os szexpartnerem volt már.
A személyiség nagyon sokat számít. Meg persze hogy önálló legyen. Ne korlátozza őt alapvető dolgokban a mérete. Szóval ha úgy megvan az összhang és még arcra is tetszik, lehet róla szó.
#7-es, #6-os vagyok.
Nem, nem ilyen, mivel nem pusztán a külső számít. De már sokat hízott. Szereti a főztöm. 😉
Nőknek egy kis százalékának bejöhetsz persze.
De
Fura vagy. Nincs párod. Lenne időd sportolni edzeni. Mi más dolgod van, de tényleg? Eltudnád érni, hogy a nők nagyobb százalékának legyél vonzó. Sok ilyen van egyébként mint te. Számomra érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!