Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőkhöz szól a kérdés, multiorg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdés, multiorgazmus esetén mennyi volt a maximum, amit elértetek?

Figyelt kérdés

Igaz, csak masztival, de akkor nekem 7 volt, 10 percen belül. Egy beteg állatnak éreztem magam, pedig csak tini voltam, felfokozott vágyakkal. XD

Normál esetben 3 menet szokott menni, vagy nagyon maximum 4, de az egy fárasztó, 2 órás menet volt. Valamiért sem én, sem a párom nem rajong érte, ha sokáig húzzuk a dolgot, persze hallottam sztorikat olyanoktól, akik egész nap az ágyban voltak és csak 1x rendeltek pizzát. :D Hát én nem vagyok ez a típus. 😂

Mások orállal szoktak többször elmenni, viszont nekem erre nincs igényem, kell, hogy egyből meghágjanak utána, szóval ebben nincs tapasztalatom.

2021. júl. 23. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt tudom. És attól én is az leszek?
2021. aug. 9. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!