Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Multiorgazmus nem akar elmúlni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Multiorgazmus nem akar elmúlni, ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Kielégítettem magamat, és azóta akárhányszor összedörzsölöm a lébamat orgazmusom lesz, és nem akar elmúlni. Ez a meleg miatt lehet?

25/l

2021. jún. 13. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem a meleg miatt, hanem a szél miatt 🤷‍♂️
2021. jún. 13. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Orulj neki😃
2021. jún. 13. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Uh ez elég kellemetlen lehet. Nem is hallottam még ilyesmiről. De biztos nem az időjárás miatt van:D várj egy kicsit, szerintem el fog múlni magától. Addig meg ülj széttett lábakkal vagy feküdj le

N

2021. jún. 13. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó a tanácsokat. Csak az a gond, hogy valamiért mintha be lenne dagadva a csiklóm, és így bizsergő érzést érzek akkor is.
2021. jún. 13. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg beülni egy kád hideg vízbe? Vagy pont melegbe? Nem tudom csak tippelgetek:D nekem maszti után csak érzékeny a csiklóm. Volt olyan, hogy egy nap többször masztiztam rövid időn belül és már bedagadt meg fájt a csiklóm és akkor segített a hideg vizes fürdő:D
2021. jún. 13. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
13%
Műtétileg segítenek rajta. Szerintem megcsinálják TB-re is!
2021. jún. 13. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Troll kérdésekre miért nem számítanak dicséretesnek az azokat ellenpontozó cinikus válaszok? A "gyakorikérdések" legfélresikerültebb koncepciója, hogy felhasználói előjogokkal jutalmazza az oktalanul feltett kérdéseket. Így a ganajtúróbogár hasaaljára süllyesztik a színvonalat. Akik pedig finoman nyomást fejtenek ki a seggfejekre, azokat meg büntetik lepontozással - meg gyakran figyelmeztetés és indoklásnélküli választörléssel!
2021. jún. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!