Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 10 fiúból kb mennyi akar csak megfektetni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 21:22
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire csinos az adott lány... ha csinos akkor 10-ből 10, ha átlagos külső megjelenésű akkor "csak dugás és semmi más" 10-ből 9 :D
2/6 anonim válasza:
Attól függ te milyen típust akardz magadnak. Ha olyat keresel aki rendes akkor kevesebb aki csak megdugna. Ha fontosabb a külső, vagy épp a "vagány" srác kell, akkor kb mind csak dugni akar.
5/6 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyannal aki nem a szexre hajtott volna. Ezért vagyok 20 éve szűz.
6/6 anonim válasza:
Mielőtt megismernek 10/10
Miután megismernek 10/3 mondjuk. A reménytelen nem akarok kapcsolatot típusok maradnak, meg akiket felvet az önbizalom és azt hiszik benne lennék velük alkalmi szexben..
Nálam ennek az az oka, hogy csinos vagyok és valahogy mikor meglátnak azt gondolja mindenki hogy egy buta flegma csinibaba vagyok. Aztán mikor megismernek rájönnek, hogy hatalmasat tévedtek, mert igazi wife material típussa van dolguk és onnantól már inkább komolyat szeretnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!