Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez a nő mit akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a nő mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Sokat sétáltatunk együtt kutyát... napi szinten.. egyszer már hivtam randira de ő azt mondta fél h reménykedni fogok hogy lehet koztunk valami.

Séta alatt tobbszor beszél arrol.hogy mi lenne ha mi egyutt lennénk és töbször megérinti kezem... megszorongatja a vállam.

2021. jún. 12. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő se tudja mit akar.
2021. jún. 12. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm ez valóban elég ambivalens viselkedés. Nem lehet, hogy van valakije? Tehát van valami ok, ami miatt nem lehet veled (ezt ki is jelentette), pedig szeretne (erre meg a viselkedésével utal).

Melleseg ha ennyit találkoztok, miért nem beszélsz vele, kérdezed meg, hogy miért nem akar veled randizni?

2021. jún. 12. 22:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Regebben azt mondta csak barátként tekint rám. Annyira en sem vagyok érte oda de adnek esélyt kettőnknek.

Nem lesz más csak az hogy teljesen őszintén ezt lebeszélem vele.

2021. jún. 12. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te sem vagy annyira oda érte, akkor minek hívod randizni? Randizzatok mindketten olyannal, aki tényleg bejön.
2021. jún. 13. 04:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

" Annyira en sem vagyok érte oda de adnek esélyt kettőnknek. "

Hagyd a fenébe.

2021. jún. 13. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen no nalam is. Kikerdeztem vegul, miert ketertelmu, es kiderult, hogy pszichologushoz jar, mert nem tud megnyilni. El kell kerulni az ilyet, majd csak te is szenvednel miatta. En lezartam vele a semmit.
2021. jún. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!