Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a nő mit akar tőlem?
Sokat sétáltatunk együtt kutyát... napi szinten.. egyszer már hivtam randira de ő azt mondta fél h reménykedni fogok hogy lehet koztunk valami.
Séta alatt tobbszor beszél arrol.hogy mi lenne ha mi egyutt lennénk és töbször megérinti kezem... megszorongatja a vállam.
Hmm ez valóban elég ambivalens viselkedés. Nem lehet, hogy van valakije? Tehát van valami ok, ami miatt nem lehet veled (ezt ki is jelentette), pedig szeretne (erre meg a viselkedésével utal).
Melleseg ha ennyit találkoztok, miért nem beszélsz vele, kérdezed meg, hogy miért nem akar veled randizni?
Regebben azt mondta csak barátként tekint rám. Annyira en sem vagyok érte oda de adnek esélyt kettőnknek.
Nem lesz más csak az hogy teljesen őszintén ezt lebeszélem vele.
" Annyira en sem vagyok érte oda de adnek esélyt kettőnknek. "
Hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!