Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből derül ki biztosan hogy a pasi csak szexet akar tőlem vagy többet?
Hát én onnan jöttem rá, hogy nekem tett celzasokat, hogy milyen jó lenne, hogy ha már első randin ez még az történne.
Vagy volt olyan, hogy mondta a srác, hogy barátság extrákkal kapcsolatot el tudna képzelni, aztán majd meglátjuk hogy alakul tovább.
Pontosan. A viselkedés, tettekből.
Kétértelműen viselkedik? Akkor i a tettekből. ;)
Nekem is volt ilyen. A pasi lehengerlő volt, jó dumával, vonzó. Rengeteget beszélgettünk mindenféle témáról, furcsálltam is mennyi energiát "belém l", mindig azonnal írt, mindig keresett. Mindig úgy irányította a dolgokat, hogy ha lehet, találkozzunk, stb.
El is kezdett olyan szöveget is írni, amiből azt vontam le, többet akarna. Bevallom, el is gondolkodtam, most mi a fenét akar, nem értem..
De természetesen jól éreztem: mindig a viselkedés a döntő. Tök mindegy milyen figyelmes(nek mutatja magát), és mennyire érdeklődő. Néhányan tudják jól, hogy ez kell a nőknek, ezért teszik. Aztán beszúrnak pár sort, "veled mennyire jól megértem magam", "Milyen jól érzem magam, milyen jó bezsélgetni" stbstb bókokat, hogy te milyen különleges vagy.
De a lényeg: túlzottan terelődik a szexuális téma felé a dolog.
Ami flört szintéj tök természetese, de legkésőbb akkor azért egyértelművé válik, ha pl az első találkozón is a szex felé tereli a dolgokat, vagy utal rá előtte is akár. Ez első randin meg felhív magához.
Szóval a lényeg: a szex túlzott szerepet kap a történetben, és túlzottan sokat célozgat rá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!