Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akar tőlem? Nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Nem tudok rajta elmeni. 55/F, 25/L

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm régóta célozgatott,de nekem nem esett le,csak kb 1 hónapja,hogy "feldobálgatja" a labdát! Meg is tetszett a hozzáállasa,magabiztos,férfias. Egyszer bekötte a lábam,de a korkülönbség és szüleimmel való baratsága miatt,nem volt több. Aztán találkoztunk,utalásokat tett,hogy megbánta a visszaitasításomat, azóta 2x csókolóztunk úgy,hogy 1x én 1x ő kezdeményezte. Egyszer lepattintott,hogy beteg,de aztán 1órára rá,ő jött utánnam,megigérte,hogy másnap folytatjuk,másnap én kerestem és azt mondta megint,hogy nem! Tetszek neki,ő kezdeményezett akkor miért nem bevállalósabb? Az tetszett meg benne pont! Tudja,hogy nem akarok komolyat,mivel nős,ezért is húztam az elején a dolgot. De miért ilyen össze vissza? Hogy egyszer kezdeményező, egyszer lepattint? Szüleimtől tartana? Vagy a korkülönbség? Aztmondta tisztel,mint embert,nőt,nem akar csak úgy meg... De nagyon kíváncsivá tett és beindított! Mit lépjek tovább? Várjam meg ameddig ő keres?
2020. nov. 13. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Talán szexet?
2020. nov. 13. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Amikor áll neki akkor akar ha épp kiverte vagy szexelt az asszonnyal akkor a lelkiismerete nem engedi,s szégyelli.
2020. nov. 13. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Nős. Kapise? Ha neki nincs esze, legalább neked lehetne.
2020. nov. 13. 17:24
 4/6 Williamspear ***** válasza:

Sok oka lehet. Talán tart attól, hogy kiderül és balhé lesz otthon a feleségével. Tarthat attól, hogy a te szüleid megtudják és ez kellemetlen lenne a barátságukra nézve.

De lehet más oka is.

Azt nem vélem oknak, hogy impotens lenne, bár az sem kizárt.

Azt sem hiszem, hogy nem kívánna...

Ha gondolod a többit priviben...

2020. nov. 13. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Azért ilyen mert nős. Van mikor megszólal a lelkiismerete, van mikor feláll a farka és kéne valaki aki lecsapolja. Elég egyértelmű a helyzet..
2020. nov. 13. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű a képlet, nem is értem mi nem esik le neked. Házas ember, akinek kötelezettségei vannak. Bonyodalma szülne egy viszony, viszont fiatal pina vagy, aki miatt megéri kockáztatni. Te csak egy kellmes numera leszel, már ha szétteszed a lábad. Hébe-hóba egy kis ajándék, pár lopott óra, és éltek tovább a hazugságban amíg a fickó le nem bukik.

Szerinted mit választana? Egy jól bejáratott egzisztenciát, vagy a fiatal, pénzbe kerülő lányt? Hmm?

Amúgy a faszi lehet impotens. Ha egy fele annyi idős nő ráhajt, és ő hezitál, majd később -lehet a kék pirula hatása miatt- visszamegy, joggal merülhet ez fel.

Na de te döntesz.

2020. nov. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!