Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, pasik, férfiak! Ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, pasik, férfiak! Ki képes erre, ez tanulható?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy sokan képesek arra, hogy szex közben elélvez, de kemény marad és folytatja tovább az aktust, illetve akár egy aktus alatt többször is elélvez. Továbbá érdekelne, hogy ez gyakorolható? Tanulható? Vagy csak simán van aki képes rá, van aki nem és kész?

Előre is köszönöm a válaszokat! (Ha leírod a korod, azt is megköszönöm)

2020. okt. 20. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ez tanulható, de elég hosszú folyamat, ahogy utána olvasgattam.
2020. okt. 20. 11:27
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ! Hogyan lehet ennek utánaolvasni? Milyen címszó alatt érdemes a "szakirodalmat" keresgélni? "Férfi multiorgazmus" esetleg?
2020. okt. 20. 11:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt ilyen amikor kemény kardió edzéseket csináltam ;)
2020. okt. 20. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
De ez mire jó amúgy? Elélvez a nő, aztán te is, majd pihi. Kicsit később jöhet a második menet
2020. okt. 20. 11:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Arra is rákereshetsz. Egyébként a tantra elég sokat foglalkozik ezzel is.

De itt egy link is kezdésnek. :)

[link]

2020. okt. 20. 11:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdezem, mert sajna viszonylag hamar elélvezek, és habár vannak a már-már közhely-szerű praktikák, hogyan lehet a korai magömlést hosszúra nyújtani, eddig nem nagyon sikerült, gondoltam, akkor másik végéről közelítem meg a dolgot. Szeretném csajomnak megadni a hosszú és kemény dugás adta élvezetet. Akkor inkább úgy kérdem melyik az egyszerűbb? Jobban járok ha inkább az elnyúlást próbálgatom továbbra is gyakorolni?
2020. okt. 20. 11:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen azzal jársz jobban, ha fejleszted magad és a tested feletti kontrollt. Hosszú távon biztosan. :) A tantrát pedig közösen is gyakorolhatjátok.
2020. okt. 20. 11:40
 8/16 A kérdező kommentje:
#5 Ezer hála és köszönet
2020. okt. 20. 11:40
 9/16 anonim ***** válasza:
15%
Ezt valakinek tanulnia kell?Azt hittem ez a természetes.
2020. okt. 20. 11:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Multi orgazmusnak hívják, azért jó, mert nem veszítesz energiát, ha úgymond nem engeded ki.
2020. okt. 20. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!