Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szól a kérdés, multiorgazmus esetén mennyi volt a maximum, amit elértetek?
Igaz, csak masztival, de akkor nekem 7 volt, 10 percen belül. Egy beteg állatnak éreztem magam, pedig csak tini voltam, felfokozott vágyakkal. XD
Normál esetben 3 menet szokott menni, vagy nagyon maximum 4, de az egy fárasztó, 2 órás menet volt. Valamiért sem én, sem a párom nem rajong érte, ha sokáig húzzuk a dolgot, persze hallottam sztorikat olyanoktól, akik egész nap az ágyban voltak és csak 1x rendeltek pizzát. :D Hát én nem vagyok ez a típus. 😂
Mások orállal szoktak többször elmenni, viszont nekem erre nincs igényem, kell, hogy egyből meghágjanak utána, szóval ebben nincs tapasztalatom.
férfi vagyok, de majdnem 40-es partneremet csak kézzel izgatva 7x juttattam csúcsra, nem tudom mennyi idő volt, 10-20 perc körül
ez volt a rekord, amúgy csak 1-4 volt nála
Nem egyformák az emberek. A többség 1x elélvez és utána pihennie kell. Benned viszont úgy tűnik vannak rejtett tartalékok - hát hozd őket felszínre :)
Akinek multiorgazmusa, sorozatélvezése van az esetenként számolni sem tudja, mert mással van elfoglalva nem a számolással 😅
2-es nem tudom nő vagy-e de ezt ne úgy képzeld el, mint a sorozatos áramütést. Azért kell kb. 1-2 perc a 2 orgazmus között. XD
A pihenős orgazmus az teljesen más érzés, olyan, mintha felmásznánk a Mount Everestre, majd az extázis után jön a zuhanás. XD De az tényleg olyan kielégítő, hogy nem kell utána extra menet. Vagy van a másik véglet, mikor éjjel kvázi beájulunk az alvásba utánba. XD Én ezt azért nem kedvelem, mert általában felébredek az éjszaka közepén arra, hogy pisilnem kell. 😅
Kedves #8, nem, nem vagyok pasi. :)
Nem tudom, mi alapján mondod ezt, de tökre nem a kérdéshez tartozik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!