Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőkhöz szól a kérdés, multiorg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdés, multiorgazmus esetén mennyi volt a maximum, amit elértetek?

Figyelt kérdés

Igaz, csak masztival, de akkor nekem 7 volt, 10 percen belül. Egy beteg állatnak éreztem magam, pedig csak tini voltam, felfokozott vágyakkal. XD

Normál esetben 3 menet szokott menni, vagy nagyon maximum 4, de az egy fárasztó, 2 órás menet volt. Valamiért sem én, sem a párom nem rajong érte, ha sokáig húzzuk a dolgot, persze hallottam sztorikat olyanoktól, akik egész nap az ágyban voltak és csak 1x rendeltek pizzát. :D Hát én nem vagyok ez a típus. 😂

Mások orállal szoktak többször elmenni, viszont nekem erre nincs igényem, kell, hogy egyből meghágjanak utána, szóval ebben nincs tapasztalatom.

2021. júl. 23. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

férfi vagyok, de majdnem 40-es partneremet csak kézzel izgatva 7x juttattam csúcsra, nem tudom mennyi idő volt, 10-20 perc körül

ez volt a rekord, amúgy csak 1-4 volt nála

2021. júl. 23. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem egyformák az emberek. A többség 1x elélvez és utána pihennie kell. Benned viszont úgy tűnik vannak rejtett tartalékok - hát hozd őket felszínre :)

Akinek multiorgazmusa, sorozatélvezése van az esetenként számolni sem tudja, mert mással van elfoglalva nem a számolással 😅

2021. júl. 23. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is 7 volt, folyamatos izgatással kb. fél órán belül. Csiklóba mind, hüvelyben nem izgattam magam akkor.
2021. júl. 23. 16:29
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es nem tudom nő vagy-e de ezt ne úgy képzeld el, mint a sorozatos áramütést. Azért kell kb. 1-2 perc a 2 orgazmus között. XD

A pihenős orgazmus az teljesen más érzés, olyan, mintha felmásznánk a Mount Everestre, majd az extázis után jön a zuhanás. XD De az tényleg olyan kielégítő, hogy nem kell utána extra menet. Vagy van a másik véglet, mikor éjjel kvázi beájulunk az alvásba utánba. XD Én ezt azért nem kedvelem, mert általában felébredek az éjszaka közepén arra, hogy pisilnem kell. 😅

2021. júl. 23. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Olyan 5-6 volt egyik exemnek zsinórban, amikor a farkam golyókig a hüvelyben volt. 🙂
2021. júl. 23. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Párom számolta, azt mondta 16 volt ha jól emlékszik, úgy 1 óra alatt, de ebben volt pár csikló, sok vaginális és kb 3 anális orgazmus is.
2021. júl. 23. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Én 5-6 alatt meg se állok a partnereimmel 38F
2021. júl. 23. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
#3-as kamu vagy. Egy kanos oasi3
2021. aug. 9. 08:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves #8, nem, nem vagyok pasi. :)

Nem tudom, mi alapján mondod ezt, de tökre nem a kérdéshez tartozik. ;)

2021. aug. 9. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok itt a kamus
2021. aug. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!