Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet sörhasú férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet sörhasú férfiakat meglovagolni? 18l

Figyelt kérdés
Most jutott ez eszembe és egyszerűen elképzelésem sincs. Ilyen nagyobb sörhasra gondolok egyébként mint egy terhes nőnek. Van valakinek ebben tapasztalata?

2021. júl. 22. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyira röhögök egyes válaszokon. Páromnak is van hasa, nem kicsi. És a farka sem nagy, sőt, de simán megy a lovaglás.

Kérdező, ha a pasi hanyatt fekszik, akkor hasa alá kell ülnöd, hogy beleülj a farkába, nem okoz gondot a hasa. Sőt nekem izgatja a csiklómat, tehát dupla élvezet, mert lovaglás közben a csiklóm hozzádörzsölődik a hasához. Van hogy háromszor elélvezek, mire végzünk, kívül-belül :)

2021. júl. 23. 12:37
 12/15 sterling.archer ***** válasza:
Siman, ha gondolod irj es megmutatom. ¯\_(ツ)_/¯
2021. júl. 23. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 mennyibe fogadunk,hogy sörhasú pasi vagy? 😂
2021. júl. 26. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as, nő vagyok akár hiszed, akár nem. :) És a pasimnak van hasa. De nem kell elhinni nekem semmit. Ez egy anonim oldal. :)
2021. aug. 2. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Pont ez az,hogy sok itt a kanos pasi akik teszik magukat
2021. aug. 4. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!