Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van olyan, hogy egy nő annyitól is képes kielégülni, ha a férfi comjára ül és az meglovagoltatja?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 19:08
1/10 A kérdező kommentje:
Combjára*
2020. dec. 9. 19:08
2/10 anonim válasza:
Olyan van, hogy a nő valamihez dörzsöli a csiklóját, és attól elélvez, de amiről te beszélsz, az valami nagyon durva fétis lenne, és még hülyén is nézne ki. 🙄😀
F
3/10 anonim válasza:
Szoktam masztizni úgy, hogy dörzsölöm magam valamihez, de nem hinném hogy így lenne
5/10 anonim válasza:
persze, ha megfeleloen izgatva van a csiklo, siman lehetseges ilyen.
6/10 anonim válasza:
Rajtam egyszer szűk nadrág volt,eléggé dörzsölte mikor ültem órán;)
7/10 anonim válasza:
Ha meg van szokva, hogy párnán masztizik, simán lehetséges. Engem nagyon izgatna ez férfiként.
9/10 anonim válasza:
Lehet, de nem jellemző. Nálam nem működne. Hülyén is érezném magam
10/10 anonim válasza:
Ugyanaz mint párnával, paplannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!