Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha egy lány beköti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány beköti a szemeteket, és gyengéden az ágyhoz kötözi a kezeteket, aztán meglovagol, az izgató?

Figyelt kérdés

Vagy zavaró egy férfinak, ha egy nőnek van kiszolgáltatva?

Ha az nem jön be, akkor Nektek mi lenne igazán izgató? (a romantikus szeretkezés határain belül)

2020. aug. 14. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden férfi más.

Engem biztosan felizgat romantikus szituációban. Viszont az is igaz, hogy a fordított helyzetet jobban élvezem, mert úgy kontrollban maradhatok és ez nagyon izgalmas.

Ez a szembekötözős dolog akkor élvezetes igazán, ha a nő nem bizonytalan a dolgában és egy szexuális kielégitő angyal elhivatottságával érkezik. Ha tudsz játszani a tűzzel, akkor azzal a férfit igazán felhúzhatod.

30F

2020. aug. 14. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Attól fugg ki az a lány
2020. aug. 14. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nagyon izgató, de szerintem ez nem minden férfinak jön be. Érdemes beszélgetni előtte és kipuhatolni, hogy ez az adott pasinak tetszik vagy sem.

28f

2020. aug. 14. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáltuk, de nem jött be. Ez túlságosan passzív szerep, mikörben szeretem közben markolászni a párom posiját, meg kicsit kitartani, hogy alulról keményen megadjam neki.
2020. aug. 14. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem hangzik valami jól, de parancsolgathatnal nekem szex közben. xd
2020. aug. 14. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Az jönne be, ha így csak lábbal ízgatna.
2020. aug. 15. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Én csináltam már ilyent nekem bejön.

F

2020. aug. 15. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, pont ez az egyik, amit majd egyszer ki szeretnék próbálni.
2020. aug. 15. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Kifejezetten izgató :)
2020. aug. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!