Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Ti miért sütitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ti miért sütitek le a szemeteket ha egy fiú elmegy melletettek?

Figyelt kérdés

Miért csináljátok ezt, ez jót vagy rosszat jelent?

21F

2018. márc. 28. 20:08
1 2
 1/16 Skaiiripa ***** válasza:
83%
A szemembe süt a Nap.
2018. márc. 28. 20:11
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Én azért, hogy nehogy megszólítson. Volt már, hogy valakire véletlen ránéztem és odajött, pedig semmi kedvem nem volt hozzá.
2018. márc. 28. 20:12
 3/16 A kérdező kommentje:

Első nem hinném mert nem sütött a nap.

Második: Hát messziről meg néz engem amikor mentem felé. Ismertem a lányt.... Egyébként fura, mert van aki ugy értelmezi hogy tetszik valaki, valaki meg azt hogy nem. Na itt tért végre a kutatásom, mert nem igazodok ki a lányokon.

2018. márc. 28. 20:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Vége
2018. márc. 28. 20:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Hanyszor irod meg ki?
2018. márc. 28. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem vagyok kíváncsi rá, nem akarok szemkontaktust teremteni. Minek.
2018. márc. 28. 20:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Mert nem igazodsz ki a lányokon? Ne haragudj, de több millió lány van. Hogy igazodnál már ki az összesen? Nálam ezt jelenti, másnak meg lehet azt, hogy tetszel neki. Sőt ez emberenként is változik, van olyan akinél azért amit írtam (#2), van olyan, akinél meg azért tettem, mert tetszett.

Azért egy szemlesütés még nem randimeghívás, hogy automatikusan egyértelműnek kéne számítson bárkinek is.

2018. márc. 28. 20:21
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Ha egy ismerős jön szembe akkor köszönök. Akkor szoktam úgy tenni mintha nem látnám ha nem akarok köszönni, nem vagyok benne biztos hogy tényleg ismerem vagy ha nem tudom hogy is kéne köszöntenem (ez idősebb embereknél a magázódás/tegeződés kérdésköre)

Ha egy vadidegen pasi jön szembe vagy csak állunk és véletlenül összejön egy szemkontaktus akkor azért hogy ne szóljon hozzám.

2018. márc. 28. 20:22
 9/16 Zoli780806 ***** válasza:
0%
rosszat
2018. márc. 28. 20:23
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
Vagy azért, mert tetszik és zavarban vagyok, vagy épp ellenkezőleg, nem tetszik és kerülöm a pillantását.
2018. márc. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!