Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit ne tegyünk, mi nők, hogy végre kinyissátok a szemeteket?
Most olyan pasikra gondoltam, akik nem tudnak vagy nem akarnak közeledni a nőkhöz. Mondjuk, ha nem tud kapcsolatot, beszélgetést teremteni, csak némán elüldögél a nő mellett, szóval nem elég bátor, vagy nem elég nyitott, pasikhoz hogy lehet úgy közeledni, hogy leessen nekik a tantusz? És közbe nem égessem be magam, ha mégse jön össze.
Huszonéves korosztály.
Az írjak rá facebook-on dolog kizárva, élőben akarok valamit lépni.
"mit ne tegyünk,hogy kinyissátok a szemeteket?"
ezt most pontosan,hogy is értetted? :)
Ülj az ölébe, csókold meg... Ha erre se reagál, akkor vagy halott, vagy meleg.
Egyébként én se nagyon közeledek senki felé, mert nem érzem szükségesnek, hogy egyel növeljem a feleslegesen megismert emberek számát. Ha meg valaki érdekel, akkor annak szólok. :))
helyesen: mit tegyünk,
csak átfogalmaztam írás közbe a kérdést és véletlenül benne marad a ne szócska
Elég nehéz egy olyan fiúnak kezdeményeznie már, amikor egy csomó csajtól megkapta, hogy ronda, nyomi, húzzon innen vagy hívja a biztonságiakat vagy csak úgy kinevették a srácot a "kedves" lányok.
Épp ideje lenne már, hogy végre a csajok szívjanak, őket utasítsák vissza, gúnyolják ki, hogy megérezzék milyen fájdalmas is ez a fiúknak, legalább rájönnéte, hogy nekünk fiúknak is van szívünk, nem vagyunk érzéketlen robotok.
Ezt annyira nem értem...kötelességünk lenne minden fiúval összejönni, azért mert bepróbálkozik? Ha pl. 5 nő közül kéne választanotok, 4-et ti is elutasítanátok, nem?
Ja, és nem csak azokat szoktuk észrevenni, akik udvarolnak...nekünk is van kiszemeltünk és sokszor(legalábbis nálam) pont ő az aki nem udvarol...végeredményképp ez is egy visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!