Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivel volt életed legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel volt életed legjobb szexuális élménye?

Figyelt kérdés
Kicsit meséljetek hogy mitől volt az a legjobb, kivel történt, együtt vagytok-e azóta is stb.
2021. júl. 22. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy anal volt jó. Punciba nem tudtam vele elvezni mert csak misszionárius pózban tudta csinálni. Mikor mondtam neki hogy váltsunk kutyába.. Nem birta hátulról betenni. Inkább kipróbáltuk az analt. Kis farka volt így nagyon élveztem. Belém is élvezett a végen.
2021. júl. 22. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párommal.
2021. júl. 22. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Apám kollégájával. Évekig kerülgettük egymást,valószínűleg ezért is volt a legjobb, mert sokáig tartott az előjáték 😅 Sétáltam haza éjjel egy buliból, ő akkor autózott haza munkából, meglátott, felvett. A kocsiban erősen beindult a flört, aztán nála kötöttünk ki. Eszméletlen jó volt végre szexelni vele. Tetszett is nagyon és a korkülönbseg is, a mások előtti titkolózás is izgatóbbá tette. Életem legszélsőségesebb szexuális élményeim kötődnek hozzá, a nagyon érzéki szextől, a durvább keményebb szexig mindent megéltünk. Kb. 1 évig szexeltünk napi szinten. Ő akkor 48 éves volt, én 17.
2021. júl. 22. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párommal. Részletek privátban akit érdekel.
2021. júl. 22. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

ÓRIÁSI ÉLMÉNY VOLT!

megvolt az a forróság tudod, persze de csak átvitt értelemben kezdetben

egyszerre volt forró és hideg velem, csak feküdt ott némán

nem gondoltam, hogy 1 ilyen lányt egyszer tűzbe fogok hozni

kevés síkosításra volt szükség, de már gyakorlott voltam, megoldottam gyorsan

aktus után, mint a többieket előkészítettem a hamvasztásra :D

2021. júl. 22. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Közelebbi idősebb """"rokonommal"""!

Sokáig kerülgettük egymást és egy családi esemény után megtörtént. Isteni volt

2021. júl. 23. 06:52
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
És utána még apunak szólítod?
2021. júl. 23. 11:16
 18/18 Krisparker válasza:
Egyszer a szerelmem teljesen meglepett,mert azt kamuzta hogy fáradt és nem jön át, megy haza pihenni, pedig szinte könyörögtem neki hogy jöjjön át és legyen velem(1 hónapja voltunk együtt akkor) ... Persze átjött,de egy 180 cm magas modell alakú gyönyörű hosszú barna hajú, eszméletlen jó lábú telt rúzsos ajkú nőt képzeljetek el, aki teljesen vadító miniszoknyában magassarkú szandálban, bugyi nélkül szexi topban csengetett be hozzám... Áh... Nagyon meglepett, de már állt is a farkam, és az öröm, hogy együtt vagyunk végre, hamar átcsapott iszonyú szexuális vágyakba,és amikor egy ilyen nő elkezd előtted táncolni, ebben a ruházatban, nos ott dobod el az agyadat teljesen.. 8 órát szeretkeztünk, a kemény szextől eljutottunk a teljesen érzéki tantrikus szeretkezésig, és végig azon nevettünk, hogy soha sem tudok "egyenlíteni" az elélvezésekben.. Azthiszem a végén 12-9 re "nyert", de volt vele olyan is hogy 15 perc alatt 7szer élvezett el a számtól a kezemtől a farkamtól és utána még el is ájult pár pillanatra...
2024. febr. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!