Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt eddig a legjobb szexuális élménye?
Figyelt kérdés
Írjátok le a részleteket is.2016. dec. 21. 20:00
1/7 anonim válasza:
Mikor egy buliban meglovagolt egy 30-as nő. Az volt az első szexem 1 hónapja, és eddig az utolsó is.
17F
2/7 anonim válasza:
Elégge sok volt, nem tudok csak egyet kiemelni. Általában azok sikerültek a legélvezetesebbre amikor váratlanul tört ránk a szenvedély, mind1 hogy otthon főzés közben rakott fel az asztalra, vagy valamilyen nyilvános helyen kapott el minket a hév, de sokkal élvezetesebbek voltak számomra a spontán alkalmak, mint az előre eltervezett, és amúgy meghitt romantikus együttlétek.
4/7 anonim válasza:
Amikor azt hittem hogy örökké fog tartani a kapcsolat, a lány is így gondolta és egy hónap után estünk egymásnak és gátlástalanul mindent megcsináltunk ami eszünkbe jutott
5/7 anonim válasza:
Amikor egy napon belül megvolt reggel a barátnőm, délután a húga, este megint a barátnőm.
Mindháromban volt dugás gumi nélkül és szopás is. Vagyis egymás nyálkáját is leszopták rólam.
Mondjuk érdekes hogy a tesóknak hasonló az illata és az íze.
De ha valaki kérdezi letagadom...Én ugyan nem csaltam meg senkit.
6/7 anonim válasza:
- Haverom szülinapján leszopta a csajom őt, aztán seggbe dugta, miközben engem szopott.
- barátnőm nővére úgy leszopott, azt se tudtam hirtelen, hol vagyok
7/7 anonim válasza:
Jól meghúztak vizsgákon, azt sem tudom melyik volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!