Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben volt más az első egyéjszakás kalandod, mint egy kapcsolat?
30 N
Ég és föld.
Az egyéjszakás csak addig jó míg elélvezek. Utána alig várom hogy a pasi kilépjen az ajtón.
Az élvezet nem volt olyan fokú, de nem tudom, hogy azért nem, mert érzelmek nélkül történt vagy azért nem, mert nem tudtunk összeszokni.
Engem baromira zavart, hogy üres volt a tekintete szex közben és nem akart csókolózni. Üresnek éreztem az egészet. Béna is volt a szexben, de ettől még voltak benne élvezhető epizódok, nagyon is, de összességében véve nem kértem repetát.
Nem egy éjszakának indult, de az érzelmi üresség miatt befejeztem.
Több ilyen is volt, ami közös: sokkal lazábban vettem, hogy mit történik. De a csajok is. Közvetlenebb egy ilyen mint együttjárásban az első szex.
Egy volt ami külön élmény volt: ott a csaj kérte (!!) hogy használjam. A szó szexbaba értelmében. Ki akarta próbálni, hogy milyen. Mind a ketten élveztünk, aztán ő hazament a nyaralásról svédországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!