Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik óvszer a legkényelmeseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Melyik óvszer a legkényelmesebb a legkevésbé zavaró? Aki fiú óvszert használ zavarja? Kibírhatatlan ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

7es, őőőő, hát ha magadból indulsz ki, akkor lehet így van... de létezik egy olyan is, hogy sem a férfi, sem a nő nem élvezi annyira a szexet gumival, mert nincs bőr-bőr kontaktus, könnyebben szárad...

Hogy ebben hol a dominancia, az jó kérdés, de azért csak ment a piros:D

Mi a fent említett problémák miatt több márka kipróbálása után végül elhagytuk a gumit ahogy van, de időnként úgy alakul, hogy nincs más megoldás.

Ilyenkor a LIDL saját márkás extra vékonyítottat szoktuk használni. Nekem sokkal jobban bejött mint a Durex például, ráadásul olcsóbb is bőven, és soha semmi gond nem volt vele (mm nem szakadt ki vagy ilyesmi).

De őszintén, ez a vékonyítottság csak arra jó, hogy egyáltalán legyen esélyem elélvezni, az asszony sokkal kevésbé élvezi így, mint gumi nélkül:S

2021. júl. 21. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Szögezzük le sokkal jobb óvszer nélkül ez tény. Ahogy az is, hogy nem kibírhatatlan, hanem letompít valamennyit az érzésből. Cserébe viszont nem kell aggódnod a betegségektől (ha sok partnered van), meg paráznod azon hogy teherbe esik-e a partnered. Ennyit meg megér szerintem...

Az egyes márkák közül meg mindenki másra esküszik, van aki a Durexet hypeo-lja más meg ki nem állhatja, egyénfüggő.

2021. júl. 21. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Más gumival, mint nélküle, de nem ég és föld a különbség.

Én mindig húzok gumit, gyakran váltogatom a partnereim.

Egy kósza szex nem ér annyit, hogy elkapjak valamit.

2021. júl. 21. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

"Az óvszerek vastagsága kevesebb mint 0.1 mm. "

Egyrészt több lesz az, mint 0.1 mm, de lenyegtelen is. Ha azt mondod, hogy ez az ovszer nem is számít, akkor ennyi erővel gumikesztyűben is simogathatnád a barátnőd testét, arcát, kb ugyanaz.

2021. júl. 21. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kinek melyik a legkomfortosabb teljesen egyéni, objektív (méret) és szubjektív (érzet) dolgok is befolyásolják. Nekem a Lifestyles Skyn-Original a kedvencem.

Óvszerben nyilván nem olyan az aktus, mert tompít. Viszont mivel nem csak a fizikai érzés (vagy főleg nem) az, amiért szexelek, ezért nincs olyan nagy jelentősége.

Remélem értitek.

2021. júl. 21. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Masculan az méretre nekem túl kicsi és szűk. Szóval azt semmiképp viszont durexben egész jók vannak.:)
2021. júl. 22. 00:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedvedèrt megkerestem a WHO előìrásait, a falvastagságot 0.05 és 0.08 mm között határozták meg. Ez nyilvános adat, ha beírod googlebe hogy condom wall thickness, ki fogja adni. Az hogy pszichikailag ez mégsem olyan mint óvszer nélkül, azzal egyetértek, de ne tegyünk már úgy mintha semmit ne lehetne érezni a partnerből

2021. júl. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!