Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar, vagy izgat ha màsok làtjàk meztelenül a baràtnőtöket?
A baràtnőm részt vesz egy orvosi kutatàsban, "vegyi anyagok hatàsàt az emberi testre" vizsgàljàk szóval nem csak orvosok lesznek jelen hanem vegyészek meg ilyenek. Régebben mindég 5 en voltak, de akkor nem kellett meztelenre vetkőzzön, csak a radiológisnál vette le a meltartót, de az külön volt. De most olyan vizsgàlat lessz, mint legelőször mikor indult 5 évvel ezelőt. Akkor is 5 en voltak és le kellett vennie a melltartót is, meg bugyit is, 3 óràn keresztül néztek rajta mindent, viszgàltàk teste minden apró pontjàt.
Engem kicsit zavar os ez az egész, de közben izgat is. Ti mit gondoltok róra?
Én táncos voltam (kizárolag táncos és nem.pr.sti!steeptase, rudtánc stb)
Egyik exem buszke volt rám hogy ilyen über tuti nője van.
Másik exemet sírba vitte a feltekenység ultimátumot adott hogy válasszak kozte meg a munkám kozt.
A mostani barátom mellett normal melom van, izgatja a multam ugyan, de hatarozottan nem bírná ki ha folytatnám, ő még enèlkul is betegesen feltekeny nemhogy ha még táncolnék is
Engem is izgat a gondoloat, hogy mások előt kell levetkőznie, és ők meg átvizsgálják a teljes testét. Tegnap előt mesélt részletesebben róla... Uhhh 😁
De másfelöl meg zavar is részben, mert ő az enyém, és hát érted... Nyilván orvos már sok mást làtot, de nem mindenki orvos aki ott lessz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!