Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan barátnőtök, aki dugás közben állandóan beszélt, és rászóltatok hogy hallgasson már?
volt, mármint nem az, hogy mindig, de volt, hogy úgy szexeltünk, hogy neki annyira nem volt kedve, de belement, tényleg ment az akció és megpróbáltam mindent beleadni, ő meg elkezdett olyanokat kérdezni, hogy "holnap milyen vacsorát akarsz enni?" és "olvastad az XY cikket?"
Azóta megtanultam, hogy csakis akkor érdemes szexelni, ha a lány is tényleg akarja. De fiatalon persze minden lehetőségre ugrik egy pasi, még akkor is ha tudja, hogy a csaj nincs begerjedve igazán :)
3: fiatalok voltunk, azért ennyire nem volt megfontolt a lány, hiszen még most sem képes rendes burkolt utalásokat tenni.
Inkább azt mondanám, hogy kezdő kapcsolat volt és persze ha volt szabad fél óránk, egymásnak estünk és ő akkor is belement, amikor igazán nem volt kedve, de azért élvezte az együtt töltött időt, csak nagyon nem volt kedve beleélni magát ezért elkalandozott.
Persze azóta egymásra hangolódtunk, a szex száma lecsökkent, de a minőség nőtt.
Ilyenek történnek, ha a mennyiségre megy a pasi:)
Igen, van aki beszél közben - bár a kommunikáció leginkább az aktusra vonatkozik (csináld, jó vagy, nyomjad, gyorsabban/lassabban stb.). S ez nagyon is helyénvaló, hasznosak a visszajelzések.
Rászólni??? Már bocs, de akkor vegyél egy gumibabát az garantáltan nem fog beszélni közben.
Itt konkrétan a szexről beszélés ami idegesít. Ha be nem áll a szája, és állandóan mondogatja, hogy csináld, így úgy áhh, hú de jó, igen, igen, refrén.. refrén.. refrén........... re, re, re, re, re
Na ez engem nagyon zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!