Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan barátnőtök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan barátnőtök, aki dugás közben állandóan beszélt, és rászóltatok hogy hallgasson már?

Figyelt kérdés

2019. okt. 11. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

egyszer megpróbálkoztunk ezzel a nagyon aktív "dirty talk"-kal.

Ez az igazi, gyerünk, keményebben, dugják, még, még szöveg, ami már rá van játszva. Mondjuk úgy, hogy már dugtam keményen és jött utána a "keményebben, keményebben" duma és nagyon idegesített. Már ott voltam, hogy visszaszólok, hogy "b+ nem megy keményebben"

Az átlagos nyögés és néhány megjegyzés a keménységre és a tempóra teljesen izgató, de ez az extra rájátszás kiakasztó.

2019. okt. 11. 20:48
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Magyar ember tele szájjal nem beszél. :-))
2019. okt. 12. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint izgat ha szex közben persze szexuàlis izgatò dolgokat mond(igy dugjàl ùgy basszàl)ha élvezi is közben és hangosan nyög csak mégjobban beindit..inkâbb ez mint egy siri csöndben legyen és csak dugjunk mint a nyulak...
2019. okt. 12. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akartam, hogy valaki halgasson, akkor betömtem a száját valamely testrészemmel.

Egyébként pedig imádom ha valaki megosztja velem a vágyait. Ez sokkal jobb mintha eljátsza hogy minden oké, közben meg arra gondol, hogy "nyalogasd más a csiklómat te hülye, ne csak lefetyelj" vagy akármi.

29f

2019. okt. 12. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy lehet dugás közben sokat beszélni. Én sokszor még egy szót sem tudok kimondani, csak nyögni. Lehet szerencsém van a pasimmal, mert érti a dolgát.
2019. okt. 16. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kérdezővel, nem mindegy, mit beszél, ha idióta módon, akkor idegesítő xd.
2019. okt. 16. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Én speciel imádom ha mondja a magáét,engem izgat. Beszéljen csak obszcén módon,legyen igazi kis ribis stílusa. Minél jobban mondja annál jobban csinálom,teszem a dolgom. Na és persze én is mondom a magamét neki.. :) nem épp disztingvált formában.
2020. máj. 6. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ mit mond.

Teljesen más a hatása ha azt mondja hogy:

- "igen ezaz baxxál, keményebben, ezaz élvezz belém.."

és akkor is más ha azt:

- "Gázlóviszonyok a Dunán, szeptember 17.-én kedden. 1814-1813 folyamkilóméter közt hajóútszűkület, szélessége 90, hosszúsága 1000méter hajóvonták találkozása tilos...."

Az előbbi kifejezetten felizgat.. az utóbbi annyira nem..

2020. máj. 17. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!