Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan barátnőtök, aki dugás közben állandóan beszélt, és rászóltatok hogy hallgasson már?
egyszer megpróbálkoztunk ezzel a nagyon aktív "dirty talk"-kal.
Ez az igazi, gyerünk, keményebben, dugják, még, még szöveg, ami már rá van játszva. Mondjuk úgy, hogy már dugtam keményen és jött utána a "keményebben, keményebben" duma és nagyon idegesített. Már ott voltam, hogy visszaszólok, hogy "b+ nem megy keményebben"
Az átlagos nyögés és néhány megjegyzés a keménységre és a tempóra teljesen izgató, de ez az extra rájátszás kiakasztó.
Ha azt akartam, hogy valaki halgasson, akkor betömtem a száját valamely testrészemmel.
Egyébként pedig imádom ha valaki megosztja velem a vágyait. Ez sokkal jobb mintha eljátsza hogy minden oké, közben meg arra gondol, hogy "nyalogasd más a csiklómat te hülye, ne csak lefetyelj" vagy akármi.
29f
Hát attól függ mit mond.
Teljesen más a hatása ha azt mondja hogy:
- "igen ezaz baxxál, keményebben, ezaz élvezz belém.."
és akkor is más ha azt:
- "Gázlóviszonyok a Dunán, szeptember 17.-én kedden. 1814-1813 folyamkilóméter közt hajóútszűkület, szélessége 90, hosszúsága 1000méter hajóvonták találkozása tilos...."
Az előbbi kifejezetten felizgat.. az utóbbi annyira nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!