Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Állandóan? annyira nem jön be
2/11 anonim válasza:
nem... azért már uralkodjon magán... nem vagyunk állatok...
4/11 anonim válasza:
Sosem volt még ilyen pasim sajnos.
5/11 anonim válasza:
Ilyen nő nagyon de nagyon ritka!
Én 43 évesen, sokadik párkapcsolatomban sem működik az állandó szex.
Pedig napjában többször is ráugranék, vagy csak kielégíteném orálisan.
6/11 anonim válasza:
Én úgy gondolom ha a férfit rendesen kielégítem akkor nem kanos állandóan! 33N
7/11 anonim válasza:
#6:
Nem férfi, hanem egyénfüggő.
Úgy ahogy köztetek nők között is van sokkal nagyobb igényű, úgy pasik között is van.
Csak nők között sokkal ritkább, vagy korral kiveszik.
8/11 anonim válasza:
#5 és #7. hozzászóló voltam!
gyengébbek kedvéért, (HK) férfiként szóltam a témához!
9/11 anonim válasza:
Pasim ilyen, szerencsére tudja kontrollálni magát.
10/11 anonim válasza:
Az mit takar higy állandóan? Azért minden percben kétlem hogy lehet valaki kanos.
Semmi bajom a napi többszörös szexszel, éjszaka is szokott kelteni barátom. Ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!