Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlánynál voltam, szóba jött a gumi nélküli szex, a lényeg hogy belement plusszért. Igényesnek tűnt, szerintetek elkaphattam valamit?
Simán lehet, h nem kaptal el semmit. (Kisebb bakteriális vagy épp gombás fertőzés benne van a pakliban, engem egy hónapja cumizott le gumi nélkül egy csaj, eléggé erőteljesen csinálta, fájt is utána sokáig, majd be is gombásodott, de 4-5 nap kenőcsözés után el is múlt) Ezeknek a lanyoknak a tobbsege folyamatosan szűrésekre jár, nagyobb rizikó ha egy buli után döngetsz meg egy részeg tiniribizlit.
Az meg a másik dolog, hogyha minden ilyen eset után megfertőződne valaki, (tehát ha rengeteg lenne nálunk a nemi beteg) már kis túlzással nem lennének rosszlányok. (vagy legalábbis a hirdetők fele 5-6 hónap után bedobná a törölközőt)
A HIV-HPV és társai kétlem h két-három héttel egy esetleges megfertőződés után okoznának bármilyen tüneteket. 2-3 hónap múlva menj el egy STD szűrésre, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!