Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan miben jobbak szerinted a negyvenes férfiak szexben, mint a húsz évesek?
Mindig hallom ezt, de konkrétumot sosem írnak, hogy mit csinálnak jobban vagy máshogy.
(Nyilván tapasztalt negyvenesről van szó, nem szűzről:D)
Sokkal jobban figyelek a partnerre,sokkal jobban nyalok pl.
Viszont nem bírok napi 3 menetet.
Napi egy,de az sokkal minőségibb mint húsz évvel ezelött.
Pl tudja, hogy egy nővel nem hímes tojásként kell bánni, mer domináns (de nem durva!) lenni, nem kérdezi meg, hogy ez jó-e, vagy hogy amaz nem fáj-e, mert látja, tudja. Biztonságérzetet nyújt, nem csak az ágyban, de azon kívül is.
Nem türelmetlen, de nem is töketlen.
A gondolatolvasás továbbra sem megy, de a jelekből jobban ért.
Megtanulta kezelni az orgazmusát, nem végez fél perc alatt.
Én mint viszonylag fiatal srác, azt vettem észre hogy azok a negyvenes pasik akik az én korosztályomból válogatnak csajokat, vagy akár még fiatalabbakra is rámennek, azok a legkevésbé sem figyelmesek...
Sőt.
Amint lehet már illetlen helyeken matatnak, ha a lány eltolja a kezét, akkor dominánsan visszateszi.
Ha a csaj erre már nem mond semmit akkoe megy tovább, ha meg kikéri magának, akkor valami ócska dumával kihúzza magát, hogy "csak hülyéskedett".
Egymás között bevallják, hogy a szexben is ilyenek...
Igazából rendkívül erőszakosak és főleg a saját élvezetük érdekében cselekszenek.
Már akik tényleg az ilye 15-20 évvel fiatalabb csajokra mennek...
Én speciel sokkal figyelmesebb vagyok, illetve lennék ezeknél a csajoknál is de arra meg nem vevők :)
Aztán pár év után rendszerint mégis traumatikus élményként emlékzenek vissza az ilyen kapcsolataikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!