Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő nős pasira gondolni maszti közben?
nem, én is azt szoktam
Józsi bácsi 64F
Megint egy buta kérdés.
Ki tudja még hogy akkor kire gondolsz? N
Ha megtudnám, hogy az én férjemre gondolsz, punin boxolnálak. 😄😄
Viccet félretéve. Én meg férjezett vagyok mégis másra gondolok. Ettől még szeretem a férjem. Maszti közben fantáziálunk és csak mi tudunk róla. Arra gondolsz akire vagy amire akarsz.
Az lenne gáz ha szexelnél egy nős pasival.
Biztos hogy nem.
A fantáziában ez a jó, hogy akár egyszerre három nős pasira is gondolhatsz. Amikor már vágysz rá és teszel is érte, hogy kinyaljon az vet fel kérdéseket majd. De ezt is a helyzet adja, hogy belefér-e vagy sem. Szerintem van olyan amikor belefér, van olyan hogy azt meg lehet valósítani. De olyan is amikor azt el kell vetni.
Ok.. itt egy példa: ha az a nős pasi a szomszédod vagy a tanárod,/kollégád vagy úgy általában olyan akivel nap mint nap kapcsolatban vagy, akkor felejtsd el és ne kapd be neki.
Arra gondolsz és úgy amire szeretnél. Az ilyen irányú fantáziáid és vágyaid miatt nem leszel rossz ember.. az már más kérdés ha ennek folyományaként mondjuk kikezdesz vele, és szétvered a családját.. :)
Szóval csináld nyugodtan csak tudd, hogy hol a határ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!