Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezeltetni kellene magam? Mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
30 éves pasi vagyok, szexmániás. Dugok mindenkivel, férfival, nővel egyaránt. Vagy neten keresztül ismerkedek, vagy bulin szedem fel partnereimet.2021. júl. 10. 09:34
1/15 anonim válasza:
Úgy érzed, hogy nimfomán vagy, vagy szimplán magas a libidód?
Mert ha nem elégülsz ki, akkor nimfomániáról beszélünk.
3/15 A kérdező kommentje:
Nimfomán vagyok.
2021. júl. 10. 09:39
4/15 anonim válasza:
100%-osan biztos vagy benne?
Tehát magát a szexet szükségesnek érzed, de nem feltétlenül élvezed és el sem élvezel?
5/15 Lazy Lover válasza:
Nem az ha tehetném minden nap más nővel lennék de azért a nemibetegségekre vigyázz
6/15 anonim válasza:
Ha úgy érzed tényleg nimfomán vagy, akkor keresd fel a háziorvosod.
Komoly segítségre van szükséged, mind gyógyszeres kezelésre, mind pszichiáterre, pszichológusnál terápiákra.
7/15 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem jönnék össze ilyen pasival, ameddig nem próbál meg szakértői segítséget kérni.
8/15 A kérdező kommentje:
Nőket kell dugnom minden nap, de férfiak is becsúsznak. Nem tudom, hogy nimfománia vagy magas libidó, vagy mindkettő.
2021. júl. 10. 09:49
9/15 A kérdező kommentje:
Dugni dugnál ilyen pasival?
2021. júl. 10. 09:58
10/15 anonim válasza:
9-es:
Nem. Miért tenném? Fasz se akar olyan egyéjszakást, aki előtte naponta váltogatta partnereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!