Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Túl vékony ez a test, vagy még pont jó? (Kép)
Ez egy tökéletes alak. Engem nem a mell győzött meg, az sem zavarna ha kisebb lenne, nekem alapból nem meghatározó szempont. Fenék jobban, de abból pedig pont a kicsi tetszik, szóval amennyit látok belőle, hibátlannak tűnik minden. De hát tegyük hozzá, hogy az ízlésem miatt egy vékony lányt általában akarva sem tudok negatívan kritizálni 🙂
Vékony lábak, a thigh gap (nem muszáj, van akinek van mégse vékony és akinek vékony nincs), bikini bridge, vékony karok, lapos has és minden egyéb vékonyra jellemző tulajdonság számomra rendkívül vonzó.
Nyilván akinek meg a teltebb idomok jönnek be, annak értelemszerűen nem fogsz tetszeni 🤷
Szerintem gyönyörű nő vagy kedves kérdező. Az aki azt mondja egy ilyen testre, hogy nem csinos, az nem tudom mit néz.
Nagyon vonzó és csinos vagy.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!