Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Túl vékony ez a test, vagy még pont jó? (Kép)
2021. júl. 17. 18:01
23/44 anonim válasza:
Akkor én leszek az első, aki nincs hanyatt esve. Olyan a beállítás és az öltözék, hogy egyből a legelőnyösebb vonásra, a nagy mellekre tereli a tekintetet, de eközben a derék és csípő gyakorlatilag egy vonal, a combok pedig teljesen ropik (csak ezeket kellően rejtik a szoknya fodrai, illetve hogy a lábakból szinte semmit nem mutat a fotó). Nekem a nőiesebb alak, akár kisebb mellekkel, de jóval formásabb csípővel, combokkal sokkal inkább bejön.
24/44 anonim válasza:
Nehéz eldönteni, mert számomra pont a lényeg nem látszik, a popsi.
25/44 anonim válasza:
Meg kell hagyni, elég csontos vagy. Rád férne egy pici hízás. A formád jó, nem azt mondom. De a lábaid és a kezeid nagyon vékonykák.
25F
26/44 anonim válasza:
Én magas vagyok és vékony, és valamikor szívesen szexelnék egy ilyen alkatú lánnyal. Tetszik.
27/44 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony vagy, kéne híznod. A cicijeid szépek, de direkt olyan képet raktál ki, amin csak azok látszanak :D Gondolom cicitől lefelé meg elég csontos lehetsz, nem? Ezért jött a kérdés?
30/44 anonim válasza:
Semmi hibát nem találtam benne, tudna répát állítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!