Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy 21 éves lány 46 éves férfival szexel?
Mit nem adnék érte én is! Nekem anno 46 évesen volt ilyenben részem majd két évig egy 23 éves lánnyal. Úgy gondolom, egyikünk sem bánta meg! :)
50+Ffi
Én is összejönnék egy fiatal 17-20 éves lánnyal.
Ugyanitt alig használt,nem dohányzó,újszerű àllapotú 38 éves sportos férfi keres ilyen lányt :)
Nincs ebben semmi furcsa, se elítélendő.
A fiatal lányok érettebb pasit keresnek, akik ki is tudják őket elégíteni.
A húszas éveim elején én is 40-es palikkal kavarásztam, nagyokat szexeltem velük.
Ők szédítettek engem, én őket és mindenkinek lett pár orgazmusa.
Még benne vagyok a 2. x-ben, és most is egy 40-es pasit szeretnék megszerezni.
Tudja mire lenne szükségem...
Szóval az érettség és a tapasztalat szexi.
Egészségetekre és érezzétek jól egymást! :)
#24 tankönyvi példája vagy azoknak, a szerencsétleneknek, akikről a #19ben írtam.
ne erőltesd már rá a nyomasztó szexuális életed vadidegenekre, öcskös.
15-ös te se lehetsz túl tapasztalt, ha azt gondolod egy ember valaha is eljuthat arra a szintre, hogy “túl tapasztalt”….. Kicsit már offoljuk a kérdést, de én soha nem is állítottam, hogy túl tapasztalt lennék… nekem benyomásaim vannak, ami abból adódik, hogy sokféle különböző típusú nővel voltam eddig.
Nyilván a véleménye lehet mindenkinek a világról, de még az is tucatgondolkodás a legtöbb embernél. Ennek a csajnak egyedi volt a látásmódja… ennyi… és megtetszett….
Teljesen hibátlan.
Csak kettőjükre tartozik. Spontán életélvezet mindkettőnek. Nekem is így 50+ként mindíg van 18-22é bnőm. Valahogy mindíg keveredik mellém egy egy :-). És ami a lényeg, soha nem voltam-vagyok önző, így garantáltan az ő életét viszem előrébb.
Én azt vallom, az én generációmnak a dolga, hogy a 18+ évesek életét tóljuk előre. Na nem úgy, hogy 10 iPhonet akasztunk a nyakukba.
Sok esetben elég volt annyi, hogy szeretkezés után még 1 órán át mesélt a kis legbensőbb sérelmeiről, amiről otthon sem tudott.
Miért ? Mert otthon csak a bankszámláját tömték, de simogatás-szeretet-lelkiélet nem volt. Viszont volt 500m2 es villa-márvány-BMW-k.
Hát ilyen okok is vannak, amiért egy 20-onéves lány jól érezheti magát egy 50-es pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!