Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellemetlen ha barátnőm leszop?
Valamiért kicsit megalázónak tartom egy nő leszopatását, azt ha egy farkat szop.
Én pedig nem akarom őt megalázni.
Remélem eddig ez érthető.
Élvezem ahogy szopik és jól is áll a szájában.
De mintha lelkiismeretfurdalásom lenne amiatt hogy szopatom.
Ezért próbálom a lehető legjobban viszonozni ezt neki és bármikor egy szóra élvezésig nyalom őt.
Szívesen nyalom, de nem várom el azt hogy leszopjon.Nyalnám őt anélkül is.
Hogy szüntessem meg ezt a kellemetlen érzést és hagyjam szopni?
#11-nek: Így alakulnak ki a bu*z.ik, mondhatni ráéreznek a zamatára... :-)
Nem tudom hányan vannak itt még rajtam kívül, akik nem szívesen huggyoznak és szarnak a saját szájukba... :-)
De ahány ház, annyi szopás! :-)
9-es Jó volt olvasni amit írtál. :)
Nem görcsölök rá.Teljesen el szoktam lazulni és nagyon élvezem azt amit csinál.
Ez az érzés mélyen, legbelül van.
14-es van benne valami.
#13-nak: Mielőtt észnélkül elkezdenéd osztani a nem létező eszedet, elsőbb próbáld meg értelmezni, amit úgy látom nem sikerül elsőre... :-)
Mellesleg hülye az anyád... :-)
Én próbáltam értelmezni, amit írtál. Hidd el, hogy ha orál után csokolózol a barátnőddel, nem leszel meleg. Ahogy a barátnőd sem lesz leszbi, ha nyalás után megcsókolod.
Ha bi gondolataid vannak, az nem attól van,mert egy lánnyal smároltál, hanem belülről jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!