Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmet zavarja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet zavarja, hogy nagyon sokat van merevedésem. Nekem is kellemetlen néha, de nem tudok vele mit csinálni! Más lányokat is zavar, ha sokat áll a párjuknak?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen kisebb szünetekkel egész nap merevedésem van. Lányoknak tényleg nagyon zavaró?

20/L és 20/F

2021. febr. 25. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna 😋

Sőtt ☺

2021. febr. 25. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Azért zavarna,mert az állandó izgalom miatt,ezek gyorstüzelők is. Gyakorlatilag használhatatlan,hiába áll. Volt ilyen pasim.
2021. febr. 25. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha sokszor feláll nem zavarna , de ha igaz amit irsz hogy egész nap az baj viszont
2021. febr. 25. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
#2 ezt az "ökölszabályt" hol hallottad? csak mert volt egy ilyen pasid? nekem is sokat áll a farkam, de gyakran pont, hogy kifejezetten nehezen élvezek el.
2021. febr. 25. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem egészséges.
2021. febr. 25. 13:52
 6/13 A kérdező kommentje:

Ma délelőtt szexeltünk, és szex után se lankadtam le... (több menet volt) Erre kiakadt, hogy biztos nem volt jó vele a szex, nem elégültem ki :( pedig igen, csak olyan friss volt az élmény, hogy még mindig izgalomban voltam. Már gondoltam arra is, hogy szakítok vele, ha nem képes elfogadni, hogy nem én tehetek róla :/

Teljesen tanácstalan vagyok! Valahogy nem lehet "leállítani" a merevedést?

2021. febr. 25. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
van rá tabletta állítólag, de gyanítom h nem tesz jót
2021. febr. 25. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

"A barátnőmet zavarja, hogy nagyon sokat van merevedésem"

Mondd meg neki hogy megelégednél egy öleléssel is csak útban van a melle...

2021. febr. 25. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
En sosem ertettem ezt. Az zavarna, ami teged is garantaltan, ha nyilvanossag elott nadragban is feltuno lenne. De pont ebben a helyzetben mint masik, tudnek segiteni eltakarni.
2021. febr. 25. 14:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Hogy takarnád el? Azért nyilvánosság előtt nem egyszerű bármit is csinálni... Minél jobban takarjuk annál jobban fognak erre figyelni
2021. febr. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!